Laboratorio

Pihlajalinna tarjoaa kattavat laboratoriotutkimukset. Tutkimukset järjestyvät usein jo vastaanottokäynnin yhteydessä. Saatavilla myös laboratoriotutkimuksia ilman lähetettä.

Laboratoriotutkimuksiin voi tulla ajanvarauksella tai ilman toimipisteestä riippuen. Jos tutkimukseen tulo edellyttää erityisiä valmistautumistoimenpiteitä, saat ohjeet lääkäriltä, hoitajalta, laboratoriosta tai asiakaspalvelusta numerosta 010 312 010.

Kliinisen fysiologian tutkimuksiin ja allergiatesteihin aika varataan ajanvarauksesta.

Varaa aika laboratoriotutkimukseen verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010.

Laboratoriotutkimukset ilman lähetettä

Tarkista terveydentilasi laboratoriotutkimuksilla helposti ja nopeasti ilman lääkärin lähetettä. Voit tulla yksittäisiin tutkimuksiin tai ostaa laboratoriopaketin, joka sisältää tutkimuksia kattavasti.

Laboratoriotutkimukset ja tutkimuspaketit

Valmistautuminen

Joihinkin laboratoriokokeisiin on syytä tulla esimerkiksi ravinnotta. Katso ohjeet laboratoriotutkimuksiin valmistautumiseen.

Labotatoriotutkimusten tulokset

Voit tarkastella tutkimustuloksia Pihlajalinna Terveyssovelluksen tai Oma Pihlajalinna -palvelun kautta.

Mikäli haluat arvion tuloksista, varaa aika yleislääkärille verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010. Voit myös asioida Terveyssovelluksen chat-vastaanotolla.

Laboratoriotutkimusten hinnat

Ilman Pihlajalinnan lääkärin lähetettä kokonaiskustannukseen lisätään voimassa oleva yleinen toimistomaksu. Laboratoriopaketteihin ei lisätä toimistomaksua. Katso laboratoriotutkimusten hinnasto.

Lue lisää: