Laboratoriopaketit

Laboratoriotutkimuspaketit ovat kattava ja helppo tapa selvittää terveytesi tilaa. Tutkimuspaketit sisältävät useamman tutkimuksen. Ne tulevat myös edullisemmaksi kuin yksittäiset laboratoriotutkimukset.

Laboratoriotutkimuspaketteihin ei tarvita lääkärin lähetettä. Tuloksia voit tarkastella Pihlajalinna Terveyssovelluksella tai OmaPihlajalinna-palvelussa. Tutustu laboratoriopakettien tutkimuksiin ja hintoihin.

Väsymyspaketti

Tunnetko, että voimasi ovat jatkuvasti vähissä? Väsymyspaketti sisältää tutkimuksia, joilla voidaan tarkastella väsymyksen mahdollisia syitä.

Väsymyksen tutkimuspaketti ja ajanvaraus

Naisen terveyspaketti

Mietityttääkö kolesteroli, verensokeri, hemoglobiini tai rauta-arvot? Naisen terveyspaketilla selvität yksilöllisten tulosten kautta oman hyvinvointisi tilan.

Naisen terveyden tutkimuspaketti ja ajanvaraus

Miehen terveyspaketti

Tarkista terveydentilasi laboratoriotutkimuksilla helposti ja nopeasti. Miehen tutkimuspaketilla selvität yksilöllisten tulosten kautta oman hyvinvointisi tilan.

Miehen terveyspaketti ja ajanvaraus

Kasvissyöjän tutkimuspaketti

Kasvisruokavaliolla on useiden tutkimusten mukaan monia terveydelle edullisia vaikutuksia, kuten matalampi riski sairastua sydän- ja verisuonitauteihin tai aikuisiän diabetekseen. Kasvissyöjän tutkimuspaketilla varmistat, että saat ravinnostasi tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet sekä riittävästi rautaa.

Kasvissyöjän tutkimuspaketti ja ajanvaraus

Sukupuolitautien tutkimuspaketti

Sukupuolitautien tutkimuspaketilla tutkitaan klamydia-, tippuri- ja HIV-tartunnat.

Sukupuolitautien tutkimuspaketti ja ajanvaraus

Laboratoriopakettien tulosten tulkinta

Tutkimuspakettien tuloksia voit tarkastella Pihlajalinna Terveyssovelluksella tai OmaPihlajalinna-palvelussa. Tulokset sisältävät jokaisen testin viitearvot.

Mikäli haluat arvion tuloksista, varaa aika yleislääkärille verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010. Voit myös asioida Terveyssovelluksen chat-vastaanotolla.

Lue myös