Meillä Pihlajalinnassa on tehtävä: autamme ihmisiä elämään parempaa elämää. Teemme työtä sinun terveytesi ja hyvinvointisi eteen.
Tervetuloa kanta-asiakkaaksi!

Pihlajalinnan kanta-asiakkaana saat etuja, kutsuja tapahtumiin ja asiantuntijatapaamisiin sekä ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Kerromme uusista palveluista ensimmäisenä kanta-asiakkaillemme.

Liity kanta-asiakkaaksi!

Liity kanta-asiakkaaksi Oma Pihlajalinna -palvelussa. Voit liittyä myös Pihlajalinna-terveyssovelluksessa profiilitiedoissa. Kanta-asiakkuus on maksutonta, eikä edellytä ostoja Pihlajalinnasta.

Alla olevat edut ovat voimassa 31.5.2021 asti asiakkuusohjelmaan liittyneille.
Ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarkista palvelun saatavuus toimipisteestäsi.
Voi hyvin paketti

Voi hyvin -laboratoriopaketti 50 €

Mietityttääkö kolesteroli, verensokeri, hemoglobiini tai rauta-arvot? Tarkista terveydentilasi laboratoriotutkimuksilla helposti ja nopeasti ilman lääkärin lähetettä. Norm. 125 €.
Lue lisää

Voi hyvin suu

Voi hyvin suu -paketti 159 €

Terve suu on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kun ikenet ja hampaat ovat terveet, on helppo hymyillä, mutta suun terveydellä on myös suora yhteys sairauksien ennaltaehkäisyyn. 159 € kelakorvauksen jälkeen (norm. 183 € kelakorvauksen jälkeen / 222,50 € ilman kelakorvausta). Nyt on hyvä syy avata suu.
Lue lisää

kanta-asiakasetu Forst beat

Firstbeat-hyvinvointianalyysi 199 €

Työn ja arjen tasapaino, kehon ylikuormitus sekä unen laatu ovat yleisiä hyvinvointiin vaikuttavia haasteita. Firstbeat-hyvinvointianalyysin avulla tunnistetaan voimavaroja lisääviä ja kuluttavia tekijöitä. Norm. 249 €
Lue lisää

Treenit Foreverillä 9,90€/kk tutustumistarjous

Kuukauden treenit Forever -klubeilla 9,90€

Onnistuminen ei ole sattumankauppaa. Se on uuden polun löytämistä, pysyvää tapaa toimia toisin, joka johtaa monenlaiseen hyvään – sekä keholle että mielelle. Nyt on aika onnistua liikkumalla!
Lue lisää

Voit esittää toiveitasi ja antaa palautetta tästä.

Tervetuloa mukaan!