Meillä Pihlajalinnassa on tehtävä: autamme ihmisiä elämään parempaa elämää. Teemme työtä sinun terveytesi ja hyvinvointisi eteen. Tervetuloa kanta-asiakkaaksi!

Pihlajalinnan kanta-asiakkaana saat etuja, kutsuja tapahtumiin ja asiantuntijatapaamisiin sekä ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Kerromme uusista palveluista ensimmäisenä kanta-asiakkaille.

Pihlajalinna hoitaja banneri

10 euron alennus vapaavalintaisista terveyspalveluista

Saat 10 euron alennuksen laskusi loppusummasta. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin eikä käyttää Forever-liikuntakeskuksissa. Saat edun maksaessasi kassalla. Yksi etu per asiakas.

lattialla1 fi

Punkkirokotus 53 €

Suojaudu puutiaisaivokuumetta vastaan. Täysi suoja edellyttää kolmen rokotuksen sarjaa. Voit aloittaa tai jatkaa rokotussarjaa meillä tai ottaa tehosterokotuksen. Kanta-asiakkaille lapsen rokotus 50 € ja aikuisen rokotus 53 € (norm. 59,80-62,60 €). Lue lisää.

web ylasoiro etalaakari kesa19 1245x364

Etälääkärikäynnit -25 %

Tarjoamme 25 %:n alennuksen kaikista Pihlajalinna-terveyssovelluksen etälääkärivastaanotoista kanta-asiakkaillemme. Alennus on automaattisesti voimassa sovelluksessa sen jälkeen, kun olet liittynyt Pihlajalinnan asiakkuusohjelmaan. Lue lisää.

Liity kanta-asiakkaaksi!

Liity kanta-asiakkaaksi Oma Pihlajalinna -palvelussa. voi liittyä myös Pihlajalinna-terveyssovelluksessa profiilitiedoissa. Asiakkuusohjelmaan kuuluminen on maksutonta, eikä kanta-asiakkuus edellytä ostoja Pihlajalinnasta.

Voit esittää toiveitasi ja antaa palautetta tästä.

Tervetuloa mukaan!