Karvanpoisto laserilla

Jatkuva ihokarvojen nyppiminen ja ajaminen jättää jälkensä ihoon. Karvojenpoisto on työlästä eikä vahaaminen tai sokerointikaan tuo pysyvää apua. Karvanpoisto laserilla on pysyvä ratkaisu, joka poistaa myös karvan kasvuun liittyvät ongelmat, kuten karvatupen tulehdukset, ihonäpyt ja ihon värihäiriöt.

Karvanpoistossa laserin tietty valon aallonpituus imeytyy voimakkaasti karvan juuressa olevaan tummaan väriaineeseen tuhoten karvatupin pysyvästi. Onnistuneen lopputuloksen saa aikaan vain oikeanlaista valoa tuottava laite.

Laitevalikoiman lisääntyessä on yhä vaikeampaa erottaa eri laitteisiin ja hoitoihin liittyviä ominaisuuksia. Esimerkkinä tästä ovat valoimpulssilaitteet ja laserit, jotka ovat eri asioita, mahdottomia verrata, mutta usein samassa asiayhteydessä esiteltyinä.

Laserhoidoista ja -laitteista puhutaan usein ikään kuin ne olisivat yksi ja sama asia. Käytössä on kuitenkin monen tyyppisiä, hyvin erilaisiin hoitotarkoituksiin tarkoitettuja laserlaitteita. Suurin syy laitteiden väliseen eroon on valon teho ja sen selektiivisyys.

Tehokkaat lääketieteelliset laserlaitteet tuottavat erittäin voimakkaana vain yhtä tarkasti määrättyä valon aallonpituutta.

Hoidamme satoja tyytyväisiä asiakkaita kuukaudessa

Teemme yksilölliset hoitosuunnitelmat pitkän ja laajan kokemuksemme perusteella. Hoidon turvallisuus ja sivuvaikutusten minimointi ovat aina etusijalla. Uudet asiakkaat voivat käydä maksuttomalla konsultaatiokäynnillä. Joskus voimme sopia jopa ennen ensimmäistä hoitokertaa veloituksettomasta koehoidosta. Vastaanotolla käydään yhdessä läpi hoitoprosessi ja asiakkaan mahdolliset kysymykset.

Tarvittavien hoitokertojen määrä vaihtelee alueittain, useimmiten tarvitaan 4-8 hoitokertaa. Seuraava hoito voidaan tehdä, kun uusi karva on kasvanut. Tähän kuluu alueesta riippuen yleensä 5-12 viikkoa.

Laserpoisto sopii lähes kaikille. Raskaana oleville tai imettäville äideille hoitoa ei kuitenkaan suositella hormonitasapainon vaihtelun vuoksi. Myös ihon voimakas rusketus on hoidon este.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ihokarvojen poistosta laserilla

Ajan veloituksettomaan laserhoitajan konsultaatioon voit varata numerosta 010 312 010.

Sattuuko laserkarvanpoisto?
Hoito ei varsinaisesti satu, mutta ei tunnu erityisen mukavaltakaan. Tunnetta voisi kuvailla kovaksi nipistelyksi, jota kuitenkin helpottaa kylmäpuhallus, joka suunnataan laseroitavalle alueelle. Hoitaja myös tiedustelee säännöllisesti hoidon aikana miltä potilaasta tuntuu. Mikäli potilas kokee hoidon kivuliaaksi, voidaan pitää taukoja tarpeen mukaan.

Kuinka usein hoito tulee tehdä ja kuinka monta hoitokertaa tarvitaan?
Kasvojen alueella hoitoja tehdään yleensä aluksi 5-6 viikon välein, myöhemmin tarvittaessa. Kehon alueissa hoitoväli on yleensä alussa 2-3 kuukautta, myöhemmin tarpeen mukaan. Yksilölliset erot hoitoväleissä ovat tavallisia ja pyrimmekin aina maksimoimaan hoitotuloksen ajoittamalla seuraavan hoidon tarpeeksi pitkälle. Tarvittavien hoitokertojen määrä vaihtelee yksilöllisesti useimmiten kahden ja 10 kerran välillä.

Onko tulos todella pysyvä?
Keholla pyrimme pysyvään karvan vähentymiseen ja poistumiseen kokonaan. Pysyvä hoitotulos on varsin todennäköinen pohjoismaisilla ihotyypeillä. Tuloksen pysyvyyteen vaikuttavat kuitenkin lukuisat seikat, jotka arvioidaan yksilöllisesti maksuttomalla konsultaatiokäynnillä. 20 vuoden karvanpoistokokemuksella tulokset ovat pääsääntöisesti erinomaisia. Poikkeuksena tähän ovat toisinaan naisten hormonaaliset kasvojen alueen karvat, joiden poissaaminen pysyvästi voi olla haastavaa.

Kuinka kauan yksi hoitokerta kestää?
Tämä riippuu hoidettavan alueen koosta. Esimerkkeinä kasvot noin 15 minuuttia, kainalot noin 25 minuuttia ja sääret noin tunnin.

Voiko laserkarvanpoistoa tehdä kaikille?
Alexandriitti-laser imeytyy väriin. Laserkarvanpoistoa voi tehdä sellaisille ihmisille, joiden iho on vaalea ja ihokarva tumma. Valkoiseen, harmaaseen tai punaiseen karvaan valolähteiset hoitomuodot (laser, ipl) eivät toimi. Ihosi ja karvasi värien sopivuus analysoidaan tarkemmin laserhoitajan maksuttomalla konsultaatiokäynnillä. Tarvittaessa voidaan tehdä maksutta pieni koehoito.

Voiko ihokarvoja poistaa miltä alueelta tahansa?
Kyllä, kriteerien täyttyessä lähes miltä alueelta tahansa (kts. edellinen vastaus). Poikkeuksena silmien läheisyys, esimerkiksi kulmakarvoja emme siis poista.

Ajanvaraus

Ajanvaraus laserhoitajan konsultaatioon numerosta 010 312 010 tai verkkoajanvarauksesta.

Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt Youtube-videot