Moni ihohuoli ratkeaa ihon esteettisen hoidon myötä

Ihon esteettinen hoito voi auttaa häivyttämään aknen jättämiä arpia tai helpottaa poskipäiden kroonista punoitusta. Myös moneen muuhun ihon ongelmaan on saatavissa apua Pihlajalinnan iho- ja estetiikkapalveluista.

Varaa aika ilmaiseen ihokonsultaatioon!

Ihon hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta, sillä iho on ihmiselle monella tavalla tärkeä elin. Se suojaa kehoamme esimerkiksi auringolta, kemikaaleilta, iskuilta ja hankautumisilta. Se toimii myös kehon lämmönsäätelijänä, estää veden haihtumista elimistöstä, tuottaa D-vitamiinia ja välittää tuntoaistimuksia.

”Moni asia ihmisen elämässä vaikuttaa ihon hyvinvointiin. Näitä ovat esimerkiksi hormonaaliset tekijät, ruokailutottumukset, kuormittuneisuus, sää ja aurinko, ikä sekä omat päivittäiset ihonhoitorutiinit. Myös tupakoinnilla on suuri merkitys ihon terveyteen,” sanoo esteettinen sairaanhoitaja Suvi Parviainen Kouvolan Pihlajalinnasta.

Kun jokin asia ihossa mietityttää, se kannattaa ottaa esille asiantuntijan kanssa.

”Pihlajalinnan iho- ja estetiikkapalvelut auttavat monenlaisissa ihon häiriötilanteissa. Asiakas voi hakeutua vastaanotolleni esimerkiksi jonkin ihosairauden, kroonisen punoituksen, arven tai ihon ikääntymiseen liittyvien asioiden vuoksi”, Parviainen kertoo.

Hoitoa edeltää ilmainen konsultaatiokäynti

Esteettistä hoitoa edeltää aina ilmainen konsultaatiokäynti, jossa esteettinen sairaanhoitaja laatii yhdessä asiakkaan kanssa hoitosuunnitelman. Tarvittaessa hoitaja voi ohjata asiakkaan lääkärin vastaanotolle.
Arviota tehdessä hoitaja ottaa kantaa siihen, mikä ja kuinka voimakas hoito tilanteeseen sopii parhaiten ja kuinka monen hoitokerran aikana toivottu tulos on mahdollista saavuttaa.

”Iho on ihmiselle hyvin henkilökohtainen asia, ja siksi myös ihon ongelmien ratkaisut mietitään aina yksilöllisesti. Ihoa voi esimerkiksi uudistaa ja hoitaa useilla eri menetelmillä.”

Pihlajalinnan esteettisten sairaanhoitajien luokse on hyvä ja turvallista tulla.

”Meillä on terveydenhoitoalan pohjakoulutus ja osa on tämän lisäksi kouluttautunut kosmetologeiksi.”

ihoestetiikka meta

Tehokkaita tuloksia

Parviainen painottaa, että esteettisten sairaanhoitajien tekemät hoidot ovat tutkitusti tehokkaita.

”Tyypillinen syy hakeutua vastaanotolleni on esimerkiksi tilanne, jossa asiakas toivoo apua ihon punoitukseen. Tällöin avun voi tuoda esimerkiksi ns. ihon pinnoitushoito, joka vahvistaa ihoa ja rauhoittaa mahdollista tulehdusta.”

Mesoterapian ja mikroneulauksen tarkoituksena puolestaan on uudistaa ihoa.

”Ihoon imeytetään molemmissa hoidoissa solujen toimintaa aktivoivia aineita ja antioksidantteja. Ne elvyttävät ihoa ja ovat hyvä ratkaisu esimerkiksi silloin, jos haluaa parantaa ihon kimmoisuutta sekä ennaltaehkäistä ja hoitaa ikääntymismuutoksia.”

Hyvinvoiva iho vahvistaa itsetuntoa

Suvi Parviainen painottaa, että ihohuolien kanssa ei kannata jäädä yksin. Asiantuntijan tehtävä on löytää huoliin ratkaisu.

”Jos kärsii esimerkiksi ihon ikääntymiseen liittyvistä ongelmista tai pigmenttimuutoksista, kannattaa vastaanotolleni hakeutua rohkeasti ja kertoa huolestaan. Sen sijaan esimerkiksi luomien muutokset on hyvä näyttää lääkärille.”

Toisinaan vastaanotolle voi tulla siksi, että kaipaa vinkkejä ihon puhdistamiseen kotona.

”Palveluumme sisältyy aina neuvoja ihosta huolta pitämiseen ja asiakkaan niin toivoessa suosittelemme hänelle parhaiten sopivia ihonhoitotuotteita.”

Parviainen sanoo, että hoidettu ihohuoli vaikuttaa usein myös asiakkaan itsetuntoon.

”Tunnen iloa, kun luotani lähtee tyytyväinen asiakas, jonka iho voi paremmin ja joka tuntee hyvinvointinsa parantuneen kokonaisvaltaisesti.”

Kouvolan Pihlajalinnassa on saatavissa seuraavat hoitokokonaisuudet:

  • mikroneulaus
  • ihon pinnoitushoidot
  • keskikasvojen ja huulten täyteainehoidot
  • ihon kiinteytys- ja kosteutushoidot

Varaa aika ilmaiseen ihokonsultaatioon!

Pihlajalinna Kouvola

Teksti: Tiina Laaninen