Tekonivelleikkaukset

Pihlajalinnassa pääset nopeasti lääkärin arvioon ja tekonivelleikkaukseen. Tekonivelkirurgiaa tehdään Pihlajalinnassa useammalla paikkakunnalla.

Onko nivelrikkosi edennyt niin, että leikkaushoito on tarpeen? Varaa aika ortopedille verkkoajanvarauksestamme tai soittamalla ajanvarausnumeroomme 010 312 010.

Milloin tekonivelleikkaus on aiheellinen?

Nivelrikon ensisijainen hoitomuoto on kuntouttava hoito. Se pitää sisällään esimerkiksi niveliä vahvistavaa liikuntaa ja painonhallintaa.

Jos nivelrikko on edennyt niin pitkälle, ettei kuntouttava hoito enää auta riittävästi oireisiin, hoidetaan nivelrikkoa lääkkeillä tai leikkauksella.

Tekonivelleikkaus on pitkälle edenneen nivelrikon tehokkain hoitomuoto. Tällöin potilaalla on usein merkittävä nivelen rasitusriippuvainen kipuilu, joka voi tuntua myös levossa. Nivel on usein myös jäykistynyt aiheuttaen toiminnallisia rajoitteita.

Pihlajalinnassa tehdään seuraavia tekonivelleikkauksia:

Tekonivelkirurgian paikkakunnat Pihlajalinnassa

Pihlajalinnassa tehdään tekonivelkirurgiaa seuraavilla paikkakunnilla.

Helsinki: Pihlajalinna Pikku Huopalahti
Turku: Pihlajalinna Turku Kupittaa
Tampere: Pihlajalinna Kelloportti
Oulu: Pihlajalinna Hiironen
Kuopio: Pihlajalinna Kuopio Leväsentie
Joensuu: Pihlajalinna Ite Joensuu, Torikatu 25

Voit myös käydä leikkausarviossa muussa kaupungissa ja tulla leikkaukseen sinulle sopivaan kaupunkiin.

Halutessasi voit myös tulla Pihlajalinnaan vain tutkimuksiin ja saada lähetteen julkiselle puolelle leikkaukseen.

Ajanvaraus

Tarvitsetko arvion nivelrikkosi tilanteesta tai oletko hakeutumassa leikkaukseen? Varaa aika ortopedille verkkoajanvarauksestamme.

Voit myös soittaa ajanvarausnumeroomme 010 312 010, josta sinut ohjataan leikkauskoordinaattorille. Leikkauskoordinaattori osaa kertoa käytännön asioista sekä auttaa sinua varaamaan ajan leikkausarvion tekevälle kirurgille.

Jos sinulla on puolestaan palveluseteli, varaa aika suoraan asiakaspalvelumme kautta joko puhelimitse tai suoraan toimipisteestä.

Lue myös