Matkailijan rokotteet

Oletko matkustamassa ulkomaille? Muista varata rokotusaika hyvissä ajoin ennen matkaa, jotta ehdit saada tarvittavan rokotussuojan. Jos et ole varma, mitä rokotteita tarvitset, rokotushoitaja voi suositella sinulle tarpeellisia rokotteita.

Yleisin matkailijoille suositeltava rokote on A- ja B-hepatiittirokotteet. Muiden rokotusten tarve kartoitetaan rokotushoitajan vastaanotolla. Rokotushoitaja tekee suosituksen tarvittavista rokotteista iän, terveydentilan, aiempien rokotusten perusteella sekä matkan luonteen, pituuden ja kohteen mukaan.

Monet rokotteet vaativat monta annosta, joten rokotussuoja kannattaa hoitaa kuntoon ajoissa.

Yleisimpiin rokotteisiin, kuten influenssa ja hepatiitti, voit varata ajan verkkoajanvarauksesta. Mikäli kyseessä on jokin muu rokote, kannattaa aika varata soittamalla asiakaspalveluumme 010 312 010.

Matkailijan rokotteet

Rokotusten hinnat

Rokotuksen hinta muodostuu vastaanottomaksusta ja rokotehinnaston mukaisesta rokotteen hinnasta. Katso rokotusten hinnasto.

Pihlajalinnan asiakkuusohjelman jäsenille matkailijan rokotusneuvonta nyt etuhintaan! Katso kaikki edut ja liity ilmaiseksi.

Asiakkuusohjelma

Ajanvaraus

Yleisimpiin rokotteisiin, kuten influenssa ja hepatiitti, voit varata ajan verkkoajanvarauksesta.

Mikäli kyseessä on jokin muu rokote, kannattaa aika varata soittamalla asiakaspalveluumme 010 312 010. Varmistamme samalla, että kyseistä rokotetta on saatavilla haluamassasi toimipisteessä.

Jos olet saapumassa samalle rokotusvastaanotolle useamman rokotettavan, esimerkiksi perheen kanssa, varaa ajanvarauksesta vähintään 10 minuuttia henkilöä kohden.

Jos sinulla on immuunipuutossairaus tai käytät immuunipuolustusta heikentäviä lääkkeitä tai olet raskaana, tarvitset lääkärin konsultaation rokottamisen suhteen. Lisäksi lääkäri antaa tarvittaessa reseptin malarialääkitykseen.

Monet rokotteet ovat saatavilla myös Punkkibussista ilman ajanvarausta. Katso Punkkibussin aikataulu ja hinnasto punkkibussi.fi

Matkailun rokotteita

Lue myös