Punkkibussi

Pihlajalinnan Punkkibussissa® saat punkkirokotteen ilman ajanvarausta nopeasti. Voit samalla päivittää myös muut rokotukset.

Punkkibussista nyt myös influenssarokote

Punkkibussista® punkkirokote ja muut rokotukset

Suojaudu punkkirokotteella puutiaisaivokuumetta vastaan. Punkkibussissa® kokenut sairaanhoitaja tai lääkäri opastaa sinua punkkien välittämien tautien suojautumisessa sekä neuvoo rokottautumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Punkkirokotusten lisäksi saat kätevästi päivitettyä ajan tasalle myös muut rokotukset, kuten jäykkäkouristusrokotuksen, influenssarokotuksen ja erilaiset rokotukset matkustamista varten.

Rokotukset nopeasti ilman ajanvarausta

Punkkibussista® saat rokotukset saman käynnin yhteydessä ja ilman ajanvarausta. Punkkirokotukseen ei tarvita reseptiä. Käynnin pituus on alle 15 min.

Jos tarvitset samalla jonkin harvinaisemman rokotuksen, suosittelemme tiedustelemaan rokotteen saatavuutta ennakkoon.

Katso Punkkibussin® aikataulut, rokotehinnasto ja yhteystiedot www.punkkibussi.fi

Punkkibussi® kiertää Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä Pirkanmaalla

Punkkibussi® kiertää julkaistun aikataulun mukaisesti laajalla alueella erityisesti Etelä- ja Länsi-Suomea sekä Pirkanmaalla.

Löydät itsellesi parhaiten sopivan rokotuspaikan sekä -ajankohdan osoitteesta www.punkkibussi.fi

Pidä yllä rokotussuojaasi

Punkkien levittämä puutiaisaivokuume on tasaisesti lisääntynyt ja levinnyt laajemmalle maantieteelliselle alueelle. Myös tautitapausten määrä on lisääntynyt. Punkkirokote on ainoa mahdollisuus tehokkaasti suojautua puutiaisaivokuumeelta.

Täysi suoja puutiaisaivokuumetta vastaan edellyttää kolmen rokotuksen sarjaa. Rokotussuojan ylläpito on ensiarvoisen tärkeää, sillä kesken jäänyt rokotusohjelma ei anna suojaa tarttumiselta.

Punkkirokote tulisi ottaa, jos oleskelee toistuvasti puutiaisaivokuumeen riskialueilla. Puutiaisaivokuume on levinnyt viimeisten vuosien aikana Suomessa rannikoilta Sisäsuomeen päin. Mikäli harrastuksen, kuten luonnossa liikkumisen, kotieläimen, metsästyksen, marjastuksen tai golfauksen vuoksi saa toistuvasti punkin puremia, tulisi silloinkin harkita punkkirokotteen ottamista. Rokote voidaan antaa jo 1 vuoden iästä lähtien.

Lue lisää: punkkirokote

Lue myös: Ainutlaatuinen ja tunnettu palvelukonsepti Punkkibussi® on osa Pihlajalinnan palvelutarjontaa