Influenssarokotus

HUOM. Influenssarokotteiden saatavuudessa on valtakunnallisesti ongelmia, ja siksi influenssarokotusaikoja ei valitettavasti ole tällä hetkellä mahdollista varata kaikkiin toimipisteisiimme. Tiedotamme, kun rokotteita on jälleen saatavilla.

Pihlajalinnalla on käytössä rokote, joka suojaa kahdelta A- ja kahdelta B-influenssavirustyypiltä. Rokotteemme antaa kattavan suojan influenssaa vastaan.

Influenssa sekoitetaan usein tavalliseen nuhakuumeeseen, mutta se on tavalliseen flunssaan verrattuna paljon rajumpi tauti. Sairastettu influenssa voi johtaa ikäviin jälkitauteihin, kuten korvatulehdukseen, keuhkoputkentulehdukseen ja keuhkokuumeeseen. Paras tapa suojautua influenssalta on rokotus.

Milloin influenssarokote kannattaa ottaa, ja onko se turvallinen? Yleisimpiin kysymyksiin influenssarokotuksesta vastaa Pihlajalinnan rokotushoitaja Jaana Railo. Lue kahdeksan kysymystä influenssarokotuksesta

Influenssarokotuksen hinta

Rokotuksen hinta muodostuu rokotuskäynnistä, toimistomaksusta, kantamaksusta ja rokotehinnaston mukaisesta rokotteen hinnasta. Katso rokotusten hinnasto tästä.

Ajanvaraus

Varaa rokotusaika puhelimitse numerosta 010 312 010 tai verkosta.