Urheiluseurat kertovat

Koripallo Urheiluklinikka Pihlajalinna

"Pihlajalinna on Helsingin IFK:n pitkäaikainen yhteistyökumppani. Tämä partneruus on ns. perfect match, yhteiset tavoitteet löytyvät luontevasti ja helposti. On selvää, että terveydenhuolto sekä vammojen ennaltaehkäisy, paras mahdollinen hoito ja kuntouttaminen ovat toiminnassamme olennaisen tärkeitä – IFK:lla ei ole varaa kuin alan parhaaseen kumppaniin. Pihlajalinnan asiantuntijakaartin laatu, leveys ja syvyys ovat omaa luokkaansa. "
Jukka Valtanen, toimitusjohtaja, HIFK

“Loukkaantumisia sattuu aina ja huonolle tuurille emme voi mitään, mutta moneen asiaan voimme valmistautua. Pihlajalinnan laadukkaat palvelut ja huippuasiantuntijoiden osaaminen on ollut erittäin arvokasta niin vammojen ennaltaehkäisyssä kuin niiden hoidossa.”
Toni Hevonkorpi, toimitusjohtaja, Ilves ry

”Joustavuus ja nopeus ovat asioita, jotta Pihlajalinna Iten pisteessä arvostan. Vastaanotolle pääsee helposti. Ja samasta paikasta löytyy asiantuntijalääkärit melkein alalle kuin alalle.”
Kaisa Mäkäräinen, ampumahiihtäjä

“Olen tosi tyytyväinen, että minulla ja joukkueella on tällainen mahdollisuus hoitoon. Olen päässyt aina todella nopeasti lääkäriin ja saanut hyvää hoitoa, josta olen kiitollinen.”
Eemeli Salin, pelaaja, Tampereen Classic

“Olemme olleet todella tyytyväisiä kumppanuudesta Pihlajalinna Koskiklinikan kanssa. Kokemuksemme Pihlajalinna Koskiklinikan palveluista ovat pelkästään positiivisia. Pihlajalinna Koskiklinikkaan on helppo tulla ja palvelu on aina asiantuntevaa ja nopeaa.”
Aleksi Aalto, pelaaja, Tampere Rugby Club

“Tampereen Pyrinnön koripallon edustusjoukkue on käyttänyt Pihlajalinna Koskiklinikan palveluita jo useamman vuoden ja todennut sen erinomaiseksi yhteistyökumppaniksi. Ajanvaraukset hoituvat ammattitaitoisesti ja pelaajat pääsevät vastaanotolle nopeasti. Palvelu on asiantuntevaa ja urheilijaystävällistä. Pihlajalinna Koskiklinikan hoituvat niin pienet kuin suuremmatkin toimenpiteet. Pihlajalinna Koskiklinikan toimintamalli sopii erinomaisesti urheiluseuralle, sillä usein lääkäriin on päästävä lyhyellä varoitusajalla. Pyrintö suosittelee Pihlajalinna Koskiklinikan palveluita.”
Elisa Hakanen, urheilutoimenjohtaja, Tampereen Pyrintö

"Pihlajalinna Koskiklinikan asiantuntijat ovat osoittaneet ammattitaitonsa urheilijan tarpeita vaativissa tilanteissa. Palvelu on nopeaa ja mutkatonta".
Jussi Piha, kapteeni, Tampereen Classic

”Pihlajalinna Koskiklinikalla homma toimi tosi onnistuneesti, kun sain akuutin vamman pelitilanteessa. Ajanvaraus, tutkimukset ja hoito sujuvan nopeasti ja mutkattomasti. Olen tyytyväinen palveluun.”
Tapio Toiviainen, pelaaja, Rantaperkiön Isku