Plastiikkakirurgia

Plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä ja leikkauksissa palvelutarjonta on laaja ja monipuolinen. Leikkaushoito suunnitellaan tarkasti ja asiakkaalle tehdään yhdessä Pihlajalinnan asiantuntijatiimin kanssa yksilöllinen hoitosuunnitelma. Kasvojen ikääntymismuutoksia voidaan hoitaa ihon esteettisten hoitojen ja laserhionnan lisäksi perinteisellä kasvojen kohotusleikkauksella tai kasvojen rasvansiirrolla.

Rinnat voivat jäädä kasvuiässä kehittymättä tai olla niin suuret, että ne aiheuttavat ongelmia. Raskaus, imetys ja painonpudotus vaikuttavat rintoihin toisinaan niin, että ne veltostuvat huomattavasti. Erilaisilla rintojen leikkauksilla voidaan kohottaa, suurentaa ja pienentää rintoja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Leikkausten tulokset ovat yleensä hyvin pysyviä. Meillä Pihlajalinnassa tehdään rintaleikkauksia myös miehille.

Vartalon muotoihin vaikuttaa ihon alla oleva rasvakerros. Toisinaan rasvaa kertyy paikkoihin, joista sitä on vaikea saada pois laihduttamalla. Rasvaa on mahdollista poistaa käyttämällä rasvaimua. Meillä Dextrassa käytetään WAL-menetelmää (water assisted liposuction), joka on huomattavasti perinteistä rasvaimua turvallisempi ja tehokkaampi. WALin avulla saadaan aikaan luonnollinen lopputulos. Rasvansiirron lisäksi vesisuihkurasvaimu mahdollistaa poistettavan rasvan keräämisen hellävaraisesti ja hyväkuntoisena suoraan siirrettävässä muodossa. Rasvansiirron avulla voidaan vartalolta halutusta kohtaa poistettu ja talteen kerätty rasva, siirtää muualle vartaloon, esimerkiksi rintoihin, kasvoihin tai pakaroihin.

Ylipaino voi jättää reisiin ja olkavarsiin löysää ihoa, vaikka laihduttaminen olisi onnistunut. Myös raskaudet ja ikääntyminen vaikuttavat vartalon kiinteyteen. Muotoilun avulla voidaan poistaa reisien ylä- ja sisäpinnoilta sekä olkavarsista löysää kudosta ja ihoa. Niin sanottu pömppövatsa voi johtua raskauksista tai ylipainosta, jonka seurauksena suorat vatsalihakset ovat erkaantuneet ja vatsakalvo venynyt. Vatsanmuotoiluleikkauksella on mahdollista palauttaa lihakset yhteen ja poistaa löystynyttä ihoa sekä rasvaa. Muotoiluleikkauksissa samaan toimenpiteeseen yhdistetään usein rasvaimu, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä ja kaunis.

Omista toiveista ja hoitomahdollisuuksista voi käydä keskustelemassa meillä asiantuntijoidemme kanssa. Plastiikkakirurgisia leikkauksia tehdään Helsingissä Pihlajalinna Laser Tilkassa ja Pihlajalinna Plastiikkakirurgisessa sairaalassa sekä Pihlajalinna Itessä Joensuussa.