Käsikirurgia

Käsikirurgia on käden ja ranteen alueen vaivojen ja vammojen leikkaushoitoon erikoistunut lääketieteen ala. Käsikirurgin vastaanotolle hakeudutaan usein akuutin tai pitkäaikaisen kivun vuoksi kädessä, ranteessa tai kyynärvarressa. Käsikirurgin vastaanotolla hoidetaan sairauksien lisäksi myös tapaturmaisia vammoja, kuten murtumia, nyrjähdyksiä ja haavoja.

Varaa aika käsikirurgille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010

Jos loukkaannut tapaturmaisesti, hakeudu mahdollisimman pian hoitoon. Katso tarkemmat tiedot Pihlajalinnan tapaturmapäivystyksestä.

Käsikirurgian toimenpiteet

Käsikirurgian tavallisia toimenpiteitä ovat erilaiset leikkaukset. Yleisiä toimenpiteitä ovat myös tähystykset, murtumien korjausleikkaukset ja luudutusleikkaukset. Käsikirurgimme tekee huolellisen tutkimuksen ja suunnittelee kanssasi juuri sinulle sopivan hoidon - vaati kätesi leikkausta, tukea tai kuntoutusta.

Käsikirurgille kannattaa hakeutua mahdollisimman pian, jotta hoito pääsee hyvin alkuun. Käsivammojen ja käden alueen sairauksien hoidossa on tärkeää, että hoito lähtee oikeille raiteille jo alkuvaiheessa.

Käsikirurgisilla toimenpiteillä voidaan hoitaa seuraavia vaivoja

Tietoa yläraajojen tuki- ja liikuntaelinsairauksista ja vammoista

Ajanvaraus

Varaa aika käsikirurgille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse asiakaspalvelustamme 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarausasioissa joka päivä ympäri vuorokauden.

Mikäli käytössäsi on HUS:n palveluseteli käsikirurgiseen leikkaukseen tai traumapotilaiden leikkaushoitoon, varaa aika suoraan Pihlajalinna Pikku Huopalahdesta numerosta 010 312 183.

Teemme yhteistyötä myös vakuutusyhtiöiden kanssa eli hoidamme korvausasiat puolestasi helposti ja kätevästi.

Tuki- ja liikuntaelinsairauksien muut asiantuntijapalvelut

Pihlajalinnassa käsikirurgit tekevät tiiviisti yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa. Moniammatilliset tiimit tuki- ja liikuntaelinsairauksien huippuyksiköissä hoitavat sinut kokonaisvaltaisesti kuntoon.

Lue myös