Ortopedia

Ortopedi on tuki- ja liikuntaelinten vaivojen ja tapaturmien leikkaushoitoon erikoistunut lääkäri. Tavallisia syitä saapua ortopedin vastaanotolle ovat selän, polven, nilkan ja jalkaterän, olkapään sekä kyynärpään rasitusvammat, äkillinen tai pidempiaikainen kipu sekä tapaturmaiset vammat.

Kokeneet ortopedimme ovat ammattilaisia ortopedian alaan kuuluvien vammojen ja sairauksien hoidossa ja leikkauksissa. Tarjoamme myös akuuttia murtumakirurgiaa sekä vanhan vamman jälkihoitoa kuten luudutusleikkaksia ja virheasentojen korjauksia.

Varaa aika ortopedille

Vaikka ortopedi erikoistuu tuki- ja liikuntaelinsairauksien leikkaushoitoihin, ei leikkaus aina tuota nopeinta pääsyä takaisin arkeesi esimerkiksi työsi, harrastustesi tai urheilulajisi pariin. Silloin ortopedimme suosittelevat niin sanottua konservatiivista eli ilman leikkausta annettua hoitoa, kuten kipeytyneiden nivelten tuentaa ja kuntoutusta.

Hoidamme sinut kokonaisvaltaisesti kuntoon. Toimenpiteiden lisäksi ortopedin palveluihin kuuluvat vastaanotot, ei-leikkauksellinen kuntoutushoito ja toipumisen seuranta. Näin toivut työkykyiseksi tai pelikentille mahdollisimman nopeasti. Teemme yhteistyötä myös vakuutusyhtiöiden kanssa eli hoidamme korvausasiat puolestasi helposti ja kätevästi.

Lue lisää ortopedian erikoislääkärin vastaanotosta

Monet ortopedeistämme toimivat suomalaisten huippu-urheilijoiden ja urheilujoukkueiden vastuulääkäreinä. Lue lisää Pihlajalinnan Urheiluklinikan palveluista ja urheiluseurayhteistyöstä!

Milloin ortopedille?

Tutustu erilaisten vammojen hoitoon ja ortopedisiin toimenpiteisiin Pihlajalinnassa: