Silmäleikkaukset

Pihlajalinnassa sinua palvelevat silmäkirurgian huippuosaajat. Esitutkimuksessa ammattilaistiimimme selvittää silmiesi terveydentilan ja sinulle sopivan leikkaustavan. Näönkorjausleikkaukset toteutetaan yksilöllisesti.

Pihlajalinnassa hoitoon pääset heti. Varaa aika optikon maksuttomaan esitutkimukseen asiakaspalvelustamme 010 312 010.

Voit myös varata ajan optikon suorittamaan esitutkimukseen Helsingin Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen verkkoajanvarauksesta.

Silmäleikkaukset Pihlajalinnassa

Teemme kattavasti silmäleikkauksia Pihlajalinna Dextra Munkkivuoressa Helsingissä. Kaihileikkauksia teemme myös Tampereella ja Joensuussa.

Kuinka pääsen silmäleikkaukseen?

Silmä- tai näönkorjausleikkaukseen hakeutuminen alkaa optikon, silmälääkärin tai silmäkirurgin vastaanotolla silmien esitutkimuksella. Esitutkimuksessa arvioidaan erilaisia leikkausvaihtoehtoja yhdessä silmäkirurgin kanssa sekä selvitetään myös silmien terveys ja soveltuvuus leikkaukseen.

Esitutkimuksen perusteella tehdään leikkaussuunnitelma. Leikkausajan voi varata samalla kertaa tai jäädä rauhassa miettimään leikkauspäätöstä.

Ajanvaraus

Varaa aika maksuttomaan optikon suorittamaan silmäleikkauksen esitutkimukseen asiakaspalvelustamme puhelimitse 010 312 010.

Voit myös varata ajan optikolle Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen verkkoajanvarauksesta. Huomioithan, että kaihileikkauksen esitutkimukseen tulee varata 60 minuutin aika ja linssileikkauksen esitutkimukseen 90 minuutin aika.

Mikäli käytössäsi on HUSin palveluseteli kaihileikkaukseen, varaa aika suoraan Pihlajalinna Dextra Munkkivuoresta 010 312 110.

Hinnasto

Löydät silmäleikkausten hinnat hinnastosta.

Julkisen terveydenhuollon kumppanina Pihlajalinna Dextra Munkkivuori suorittaa kaihileikkauksia HUSin antamalla palvelusetelillä.

Muut silmien tutkimus- ja asiantuntijapalvelut

Lue myös