Mielen huoli -linja

Pihlajalinnan Mielen huoli -etäpalvelu tarjoaa nopeaa ja laadukasta matalan kynnyksen apua jaksamisen ongelmiin, ahdistuneisuuteen, mielialaongelmiin sekä muihin toiminta- ja työkykyä mahdollisesti uhkaaviin tilanteisiin.

Mielen huoli -linjaan voi ottaa yhteyttä joko Pihlajalinna Terveyssovelluksessa tai puhelimitse, p. 010 312 023. Ammattiapu on saatavilla heti mieltä kuormittavien tilanteiden alkuvaiheessa ennen kuin tilanne pahenee tai kroonistuu.

Pihlajalinna Terveyssovelluksessa palvelu aloitetaan Mielen huoli -painikkeen kautta. Kahden esikysymyksen jälkeen asiakas pääsee keskustelemaan Mielen huoli -hoitajan kanssa Pihlajalinna Terveyssovelluksen chatissa, jossa on mahdollista ottaa myös videoyhteys. Mielen huoli -hoitaja tarjoaa mielenterveyden asiantuntijana akuuttia keskusteluapua, myös pienemmissä huolenaiheissa. Ensivaiheen tuki voi sisältää korkeintaan 1−3 psykiatrisen sairaanhoitajan etävastaanottokäyntiä. Mielen huoli -hoitaja on lyhytterapiakoulutuksen saanut sairaanhoitaja.

Mielen huoli -linja on avoinna Terveyssovelluksen chatissa arkisin klo 8–16 ja puhelimitse arkisin klo 7–18.

Mielen huoli -hoitaja ohjaa asiakkaan tarvittaessa muihin Pihlajalinnan mielen hyvinvoinnin palveluihin.

Pihlajalinnan työterveyden asiakasyritys saa Mielen huoli -linjan käyttöönsä ottamalla yhteyttä omaan työterveystiimiin tai asiakkuuspäällikköön.

Lue lisää Mielen huoli -linjasta täältä.