Työterveysasiakkaiden Firstbeat-hyvinvointianalyysi

Työn ja arjen tasapaino, kehon ylikuormitus sekä unen laatu ovat yleisiä hyvinvointiin vaikuttavia haasteita. Ajoissa tehdyt elämäntapamuutokset kohentavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä. FirstBeat-Hyvinvointianalyysin avulla tunnistetaan voimavaroja kuluttavia tekijöitä. Työterveyden asiantuntijamme auttavat löytämään työkaluja ja ratkaisuja stressinhallintaan, palautumiseen ja liikuntaan.

Firstbeat-menetelmällä saadaan kerättyä tietoa kehon kuormittumisesta ja palautumisesta työssä, levossa ja vapaa-ajalla. Ympärivuorokautiseen sykeanalyysiin perustuva menetelmä kertoo elintapoihin ja elämänhallintaan liittyviä riskejä. Analyysi kestää yleensä kolme vuorokautta ja tehdään rintakehän ympärille kiinnitettävän mittauslaiteen avulla.

Tulosten perusteella asiantuntijamme suosittelevat jokaiselle keinot oman hyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseen ja hallintaan.

Henkilökohtaisen hyvinvoinnin rakentaminen parantaa työssäjaksamista, joka vähentää sairausloman tarvetta ja pienentää työkyvyttömyysriskiä. Hyvinvointianalyysi voidaan toteuttaa yksittäisille henkilöille tai ryhmille.

Kysy lisätietoja hyvinvointianalyysistä oman työterveystiimisi työterveyshoitajalta tai työfysioterapeutilta tai Pihlajalinnan työterveyden hoitajapuhelimesta numerosta 010 312 011!