Melanooman hoito

Suomessa syöpähoito on yleisesti erittäin korkeatasoista. Kehityksen takana on valtava määrä innostusta ja halua kehittää omaa alaa. Suomalaisella syöpähoidolla ja asiantuntemuksella on myös kansainvälistä kysyntää. Valtakunnallisesti katsottuna syöpähoidoissa on kuitenkin vaihtelevat toimintamahdollisuudet.

Pihlajalinna Laser Tilkka avasi toukokuussa 2010 ensimmäisenä Suomessa ja Pohjoismaissa yksityisen hoitoyksikön, joka on erikoistunut rintasyöpä- ja ihomelanoomaleikkauksiin. Tarjoamme yliopistosairaalatasoista hoitoa, johon pääsee viiveettä. Leikkaustiimiimme kuuluvat alan parhaat osaajat, jotka käyttävät uusimpia leikkausmenetelmiä. Lisäksi keskus on verkottunut muiden syöpään erikoistuneiden osaajien kanssa.

Hoito räätälöidään aina yksilöllisesti. Asiakas hyötyy erityisesti saumattomasta ja monipuolisesta hoitoketjustamme, jossa ei ole viiveitä. Olemme verkostoituneet muiden syöpään erikoistuneiden osaajien kanssa.

Ennen varsinaista melanoomaleikkausta selvitetään kasvaimen laajuus kuvantamistutkimuksilla. Diagnoosi varmistetaan kudostutkimuksella. Leikkauksessa kasvainkudos poistetaan paikallisesti ja imusolmukkeista niin, että uusiutumisen riski on mahdollisimman pieni. Lue lisää melanooman leikkaushoidosta.

Yhteydenotto
Pihlajalinna Laser Tilkka
Hoidonvaraaja 010 312 183
sairaala.tilkka@pihlajalinna.fi

Pihlajalinna Laser Tilkan toimintamalli mahdollistaa nopean leikkaushoidon. Leikkaavan lääkärin vastaanotolle pääsee 1–3 päivän kuluessa, leikkaukseen 1–2 viikon sisällä. Tarjoamme korkeatasoista syöpäkirurgiaa myös ulkomaisille potilaille.

Hinnasto
Syöpäleikkauksien kokonaishinta määräytyy aina yksilöllisesti, koska hinta riippuu leikkausmenetelmästä ja sen laajuudesta. Hintaesimerkkejä erilaisista leikkauskokonaisuuksista löytyy hinnastostamme.

Monia sairauksia hoidetaan nykyään vapaaehtoisten sairauskuluvakuutusten avulla. Myös syöpä kuuluu korvattaviin sairauksiin. Markkinoilla on myös erityisiä vakavan sairauden vakuutuksia, jonka turvin syöpädiagnoosin saanut henkilö voi hakeutua yksityisesti hoitoon.