Punkit ovat jo liikkeellä! Lasten punkkirokote nyt vain 40 €

Punkkirokote suojaa punkkien levittämältä puutiaisaivokuumeelta (TBE, puutiaisaivotulehdus). Aloittamalla rokotussarjan nyt, saavat perheen pienimmät vahvan suojan kesää varten. Etuhinta sisältää yhden rokotteen.

Yksikin punkin purema voi aiheuttaa puutiaisaivokuumeen – huolehdithan siis lapsesi punkkirokotukset kuntoon!

Lasten punkkirokote on tarkoitettu 1–11-vuotiaille. Punkkirokote on kolmen rokotteen sarja, ja kaksi ensimmäistä annosta kannattaa ottaa jo hyvissä ajoin ennen kesää. Suojateho vahvistuu toisen rokotuskerran jälkeen.

Etuhinta: 40 € (norm. 54-66,15 €). Hintaan lisätään 3 euron Kanta-maksu.

Etuhinta koskee yhtä rokotuskertaa. Tarjouksen voi hyödyntää ensimmäiseen rokotteeseen tai tehosterokotteeseen. Tarjous on voimassa Pihlajalinnan Punkkibussissa® sekä lääkärikeskuksissa 30.4.2024 asti.

Punkkirokote kätevästi Punkkibussista® ja lääkärikeskuksista

Saat punkkirokotteet helposti ja nopeasti ilman ajanvarausta Pihlajalinnan Punkkibussista®. Katso Punkkibussin® aikataulu osoitteesta punkkibussi.fi ja löydä lähin rokotuspaikkasi.

Voit myös varata itsellesi sopivan ajan Pihlajalinnan lääkärikeskukseen. Varaa aika helposti ja nopeasti verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Punkkirokotusohjelma

Punkkirokotuksen perusrokotesarja koostuu kolmesta rokoteannoksesta, joista kaksi ensimmäistä annosta on hyvä ottaa ennen punkkikauden alkua.

Toinen rokote annetaan 2 viikkoa – 3 kuukautta ensimmäisen rokotteen jälkeen, ja kolmas annetaan 5–12 kuukauden jälkeen toisesta rokotteesta. Rokotussuojan ylläpito on ensiarvoisen tärkeää, sillä kesken jäänyt rokotusohjelma ei anna suojaa TBE-viruksen tarttumiselta. Punkkirokotus voidaan antaa yli 1-vuotiaille lapsille.

Rokotusohjelma_punkki

Lue lisää