Koronavirus – tietoa ja toimintaohjeita

Pihlajalinnan lääkärikeskukset palvelevat sinua poikkeavasta tilanteesta huolimatta normaalisti. Kiinnitämme erityistä huomiota turvalliseen asiointiin.
Tarjoamme sinulle hoitoa myös silloin, kun olet kotona. Voit varata tutuille yleis- ja erikoislääkäreillemme sekä muille asiantuntijoillemme etävastaanottoaikoja.

Pyrimme turvaamaan vastaanottokäynnit, jatkotutkimukset sekä toimenpiteet lääkärikeskuksissamme myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. On tärkeää edelleen hoitaa perussairauksia, jotta niistä ei aiheudu isompia ongelmia. On myös tärkeää, että esimerkiksi vakavien sairauksien diagnosointi ei viivästy.

Erikois- ja yleislääkärimme vastaanottavat asiakkaita lääkärikeskuksissamme normaalisti, ja myös hammasklinikkamme palvelevat akuutissa tarpeessa. Toimipisteissämme on tehty järjestelyitä, joiden avulla hengitystieinfektio-oireiset asiakkaat pyritään pitämään erillään muista asiakkaista. Olemme esimerkiksi keskittäneet hengitystieinfektioiden hoidon tiettyihin toimipisteisiin alueella tai tiettyihin kellonaikoihin. Seuraathan lääkärikeskuksessa olevia opasteita ja henkilökunnan antamia ohjeita. Lue myös nämä ohjeet ennen vastaanotolle saapumista.

Näillä toimenpiteillä ja järjestelyillä pyrimme suojelemaan asiakkaita, hoitavia lääkäreitä ja muuta henkilöstöä ja ehkäisemään koronaviruksen leviämistä.

Varaa aika verkkosivuiltamme tai soita asiakaspalveluumme numeroon 010 312 010. Kaikki verkkopalvelussamme varattavissa oleva ajat soveltuvat henkilöille, jotka eivät kärsi hengitystieinfektion oireista, kuten flunssasta, yskästä, kurkkukivusta, lihassärystä tai kuumeesta. Mikäli sinulla on näitä oireita, pyydämme sinua lukemaan tämän ajanvarausohjeen ja olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.