Koronavirus – tietoa ja toimintaohjeita

Pihlajalinnan lääkärikeskukset ja hammasklinikat kiinnittävät erityistä huomiota turvalliseen asiointiin. Tarjoamme sinulle hoitoa myös silloin, kun olet kotona. Voit varata tutuille yleis- ja erikoislääkäreillemme sekä muille asiantuntijoillemme etävastaanottoaikoja.

Haluamme turvata vastaanottokäynnit, jatkotutkimukset sekä toimenpiteet lääkärikeskuksissamme. On tärkeää edelleen hoitaa perussairauksia, jotta niistä ei aiheudu isompia ongelmia. On myös tärkeää, että esimerkiksi vakavien sairauksien diagnosointi ei viivästy.

Erikois- ja yleislääkärimme vastaanottavat asiakkaita lääkärikeskuksissamme normaalisti, ja myös hammasklinikoidemme asiantuntijat palvelevat normaalisti. Toimipisteissämme on tehty järjestelyitä, joiden avulla hengitystieinfektio-oireiset asiakkaat pyritään pitämään erillään muista asiakkaista.

Seuraathan lääkärikeskuksessa olevia opasteita ja henkilökunnan antamia ohjeita. Tutustu myös toimintaohjeisiin vastaanotolle tuleville ennen vastaanotolle saapumista. Toimenpiteillä ja järjestelyillä pyrimme suojelemaan asiakkaita, hoitavia lääkäreitä ja muuta henkilöstöä ja ehkäisemään koronaviruksen leviämistä.

Varaa aika verkkosivuiltamme tai soita asiakaspalveluumme numeroon 010 312 010. Verkkopalvelussamme on varattavissa sekä infektiovastaanottoaikoja että muita vastaanottoaikoja. Infektiovastaanottoajat soveltuvat henkilöille, joilla on hengitystieinfektion oireita, kuten flunssaa, yskää, kurkkukipua, lihassärkyä tai kuumetta, tai äkillisen vatsataudin oireita. Lisätietoa löydät ajanvarausohjeesta.