Asioi sujuvasti digikanavissa

Voit hoitaa monia terveysasioitasi Pihlajalinnan digikanavien kautta missä ja milloin vain - myös työterveysasiakkaana! Varaa aika verkkoajanvarauksesta tai asioi Pihlajalinna Terveyssovelluksella.

Ajanvaraus - varaa aika netistä

Varaa aika lääkärille tai muulle asiantuntijalle kätevästi verkkoajanvarauksesta.

Aikoja koronatestiin voit varata verkkoajanvarauksesta tai Pihlajalinna Terveyssovelluksesta.

OmaPihlajalinnassa voit katsoa ja perua ajanvarauksiasi sekä tarkastella omia tapahtumiasi, reseptejäsi, sairauspoissaolojasi ja tutkimustuloksiasi.

Kaikki työterveysasiakkaat voivat varata ajan laboratorioon ja työterveyshoitajalle verkosta, vaikka verkkoajanvaraus ei muilta osin olisikaan työnantajan käytössä. Työterveysasiakas voi varata itse ajan koronatestiin verkkoajanvarauksesta, jos työnantaja on ostanut koronatestin työterveyshuollosta. Työterveystarkastusta varten varataan 60 min vastaanottoaika, ellei oma työterveyshoitaja ole muuta ohjeistanut. Aika varataan oman työterveystiimin hoitajalle. Akuutit sairausvastaanottokäynnit hoituvat useimmiten 15 min ajalla.

Jos tarvitset lausunnon koronavirusinfektiosta tartuntatautipäivärahaa varten, voit varata verkkoajanvarauksesta soittoajan hoitajalle. Jos tarvitset todistuksen koronatestistä esimerkiksi työmatkaa varten, löydät sen Omakannasta osoitteesta kanta.fi/omakanta

Siirry työterveysasiakkaan verkkoajanvaraukseen.

Pihlajalinna Terveyssovellus – ajanvaraus, chat ja etävastaanotto

Lataa lääkäri puhelimeesi. Terveyssovelluksessa voit varata aikoja lääkäriemme ja muiden asiantuntijoidemme vastaanotoille. Pihlajalinna Terveyssovelluksen etävastaanotot ovat avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Sovelluksessa pysyvät tallessa aiemmat käyntisi, laboratoriotuloksesi, sairauslomatodistuksesi ja sähköiset reseptisi. Tarvittaessa pystyt myös perumaan tulevia varauksia.

Terveyssovelluksen etävastaanotolla pääset keskustelemaan lääkärin tai hoitajan kanssa chatissa tai videoyhteydellä. Yöllä pääset keskustelemaan chatissa hoitajan kanssa, ja hoitaja voi tarpeen mukaan konsultoida lääkäriä tai ohjata sinut lääkärin etävastaanotolle.

Lataa Pihlajalinna Terveyssovellus ilmaiseksi iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Google Playsta.

Etävastaanotto

Monet lääkärikäynnit on mahdollista hoitaa kätevästi etävastaanotolla. Etävastaanotolla lääkäri voi määrätä lääkkeitä, uusia reseptisi, tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin tai kirjoittaa lyhyen sairausloman. Etävastaanotolla voit keskustella asiantuntijan kanssa puhelimitse tai videon välityksellä.

Etävastaanotto varataan verkkoajanvarauksesta tai Pihlajalinna Terveyssovelluksesta. Etävastaanotto sopii akuuttien vaivojen lisäksi myös monien kiireettömien asioiden hoitoon.

Etävastaanottoaikoja on saatavilla seuraaville erikoisaloille. Klikkaa erikoisalaa siirtyäksesi ajanvaraukseen.

Muut asiantuntijat:

Tutustu etävastaanottoon