Varsinais-Suomi

Pihlajalinna palvelee asiakkaitaan kattavasti Varsinais-Suomen alueella useassa eri toimipisteessä. Pihlajalinnasta saat apua yleislääkäreiltä sekä erikoislääkäreiltä tutkimuksista toimenpiteisiin.

Turun alueella Pihlajalinna palvelee asiakkaitaan kattavasti Yliopistonkadulla keskustassa sekä Kupittaalla.

Toimipisteemme ovat myös viikonloppuisin auki. Kupittaan toimipisteissä toimii myös tapaturmapäivystys arkisin ja viikonloppuisin.

Tapaturmapäivystys Kupittaalla

Pihlajalinna Kupittaalla saat nopeasti ajan esimerkiksi ortopedille tai käsikirurgille sekä heidän mahdollisesti ohjaamiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin. Tapaturmapäivystys palvelee ajanvarauksella ja ilman.

Katso vapaat ajat verkkoajanvarauksesta

o Ortopedi Pihlajalinna
o Käsikirurgi Pihlajalinna
o Fysioterapeutti Pihlajalinna

Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden.

Kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut

Tarjoamme laajan valikoiman yleis- ja erikoislääkäripalveluja sekä monipuolisia tutkimus-, toimenpide- ja leikkausmahdollisuuksia. Yleislääkärin vastaanotolle pääsee aina aukioloaikoina. Yleislääkärin vastaanotolle voi saapua minkä tahansa ongelman kanssa.

Katso vapaat ajat verkkoajanvarauksesta

o Pihlajalinna Turku Keskusta
o Pihlajalinna Turku Kupittaa

Lasten Pihlajalinna

Yliopistonkadulta löydät myös kattavat lastenlääkäri palvelut. Lasten Pihlajalinna palvelee lapsia ja nuoria kaikissa terveydellisissä kysymyksissä. Meille on helppo tulla, oli vaiva mikä tahansa.

Katso vapaat ajat verkkoajanvarauksesta

o Lastenlääkärin vastaanotto
o Korvalääkärin vastaanotto
o Allergialääkärin vastaanotto
o Lastenkirurgia
o Lasten rokotukset

Varsinais-Suomessa palvelemme sinua myös seuraavilla paikkakunnilla: